Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

ALV: Sander ten Dam nieuwe voorzitter

7-11-2017

De SDOB-kantine zat goed vol op maandagavond 6 november, want het was weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Het belangrijkste onderdeel van deze ALV was een wisseling in het bestuur. Na een termijn van 3 jaar trad Ruprecht Hermans af als voorzitter en trad Sander ten Dam aan als zijn opvolger. De eerste echte bestuursdaad van Sander was de afscheidsrede waarmee hij Ruprecht bedankte voor de vele SDOB-gerelateerde zaken waarvoor Ruprecht zich gedurende vele jaren heeft ingezet. In zijn rol van clubvoorzitter, maar daarvoor ook al als voorzitter van de Jeugdcommissie. Als dank kreeg de ex-voorzitter een grote bos bloemen en de Odysseus, in de mooie vertaling van Imme Dros.

De nieuwe voorzitter bedankte ook Dirk de Waart, die als hoofdsponsor en kantinechef ook het afgelopen seizoen weer een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het floreren van SDOB. Andere onderwerpen die aan de orde kwamen waren de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris, waaruit het beeld rees van een club die er goed voor staat. Dat positieve beeld werd versterkt door de nieuwe begroting en door het SDOB Jeugdplan dat na de pauze werd gepresenteerd door Technisch Jeugdcoördinator Rikkert de Ruiter.

Gediscussieerd werd er onder andere over het reguleren van de toegang tot ballen, trainingsmateriaaln en andere materialen. De afgelopen jaren werd er gewerkt met toegangscodes, maar dat heeft tot gevolg dat er nu veel te veel mensen bij de materialen kunnen. Meteen een uitdagend onderwerp dus, waarover de nieuwe voorzitter zich met de andere bestuursleden kan buigen.