Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

SDOB rookvrij op zaterdag

24-10-2017

Sinds een paar dagen hangen er bij SDOB bordjes die aangeven dat wij op zaterdag een rookvrije club zijn. Waarom vinden wij dit zo belangrijk?

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. SDOB is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. Daarom zetten wij vanaf nu de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daarnaast biedt SDOB graag iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Wij zijn nu dus gedeeltelijk (want alleen op zaterdag) rookvrij. Maar, iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We willen rokers alleen vragen om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

Voor vragen kunt u terecht bij Sander ten Dam: 06-12746727.