Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Voorbeschouwing SDOB 1 - Knollendam 1

29-9-2017

Aanstaande zondag speelt het vlaggenschip de tweede competitiewedstrijd in de 4e klasse D tegen Knollendam. Geen onbekend team, aangezien SDOB vorig seizoen bij deze ploeg in de poule zat. Knollendam werd met overmacht kampioen, dus we kunnen aan de bak.

Vorig seizoen werd er thuis een 3-2 overwinning binnengehaald, wat later de enige nederlaag van Knollendam in de competitie bleek te zijn. Na de 6-0 oorwassing van vorige week zal het team van trainer Djordi Hopman echter niet vol vertrouwen het veld opstappen. Enige ‘opsteker’ hierin is dat Knollendam ook nog op nul punten staat door een 0-2 thuisnederlaag tegen RCZ.

Aanknopingspunten voor zondag zullen gevonden moeten worden in de nacompetitie van vorig seizoen en de aardig verlopen bekerwedstrijden tegen vierdeklassers De Meer en Real Sranang (1-1 en 5-4, red.). Ook zijn de Broekers sinds 11 september 2017 ongeslagen op Sportpark het Noordsche Bosch.

Kortom, we verwachten een strijdbaar SDOB en we hopen dat de toeschouwers in de ‘normale’ aantallen aanwezig zijn om het team naar de overwinning te helpen. Tot zondag!