Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Jan Klein 1936 - 2017

18-9-2017

 

Op 15 september is Jan Klein overleden, een familieman met een groot hart voor SDOB.


In de archieven is niet helemaal precies te achterhalen wat Jan voor de vereniging heeft betekend, maar gelukkig zijn er genoeg herinneringen waar geen papieren onderbouwing voor nodig is. Het is bijvoorbeeld zeker dat Jan lang geleden het penningmeesterschap van Jaap Kouwenoord heeft overgenomen, en lange tijd (van 1985 tot 1989) naast Cees Leegwater in het bestuur heeft gezeten. Bij alles wat hij deed hield hij er rekening mee of er misschien ook voor SDOB iets uit te halen viel. Zo heeft Jan diverse grote en kleine sponsoren aan de vereniging weten te binden.

Bij de wedstrijden van SDOB 1 heeft Jan heel lang het bestuur van SDOB vertegenwoordigd. Daarnaast was hiij als voetballiefhebber bij vrijwel bij alle wedstrijden van SDOB 1 aanwezig, uit en thuis. Dat bleef hij, ondanks zijn ziekte, doen tot het eind van vorig seizoen.

Eén ding is duidelijk: Jan Klein heeft altijd een zeer groot SDOB-hart heeft gehad. Dat werd door de vereniging zeer gewaardeerd, ook officieel, want Jan is jarenlang Lid van Verdienste geweest. Wij zullen Jan zeker missen.

Het Bestuur van SDOB wenst de nabestaanden van Jan heel veel sterkte met dit verlies, in het bijzonder zijn vrouw Lies, de kinderen en de kleinkinderen.

Ruprecht Hermans

Afscheid en crematie

Jan wordt op vrijdag 22 september gecremeerd in Purmerend. Gelegenheid tot condoleren is er op donderdag 21 september. In de circulaire vindt u alle details.