Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Grote Clubactie 2017

14-9-2017

Zaterdag 16 september is het zover, vanaf dan kun je SDOB weer steunen. Daar hoef je weinig voor te doen: doe de deur open voor enthousiaste pupillen van SDOB en koop één of meer loten voor de Grote Clubactie. Kosten : EURO 3,= per lot.

Wat is de Grote Clubactie ook alweer? De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. 80% van de opbrengst van de verkoop van de loten (dus € 2,40 per lot) is bestemd voor de deelnemende clubs. SDOB kan hiermee bijvoorbeeld trainingsmateriaal aanschaffen of een voetbalclinic organiseren. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij je als lotenkoper vele prijzen kunt winnen, waaronder € 100.000,-.
Meer weten over de Grote Clubactie, klik HIER.

Mocht je meer Broeker verenigingen blij kunnen maken door een lot te kopen, Gymvereniging Sparta bijvoorbeeld, doe dat dan vooral. Wees gul !

Leuk voor de verkopers van SDOB: de Jeugdcommissie heeft voor de beste verkopers een paar aantrekkelijke prijzen geregeld.