Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Fysio bij SDOB

2-9-2017
Om alles te kunnen geven tijdens de wedstrijden, is het belangrijk dat je fit bent. Fit word je door op de juiste manier te trainen en goed te letten op je voeding. Onze trainers zorgen voor een goede trainingsopbouw in het seizoen, zodat de belasting en je conditie naar het juiste niveau groeit. 
 
Blessures
Desondanks kan het voorkomen dat je last krijgt van pijntjes of geblesseerd raakt. Door een botsing op de training, door een actie tijdens de wedstrijd of gewoon zonder aanwijsbare reden. Dan is het belangrijk dat je snel weet waar je aan toe bent, zodat je je training erop aan kunt passen of zelfs behandeld kunt worden. En dat je weet of het verstandig is om het weekend weer te spelen of dat je beter rust kunt nemen.
 
Inloopspreekuur Fysiotherapie
Vanaf dit seizoen houdt Remy Tjassing (fysiotherapeut en speler veteranen 7x7) iedere dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur een inloopspreekuur voor alle leden van SDOB. Senioren en junioren, meisjes en jongens, iedereen van SDOB die last heeft van een blessure, onwillige spier, knie of enkel kan terecht op het inloopspreekuur voor een eerste diagnose en advies.
 
Wanneer: iedere dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur
Waar: SDOB (boven de kantine)
Kosten: geen
Contact: fysio@sdob.nl