Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Wedstrijdzaken-app

31-8-2017

Bericht voor iedereen die wel eens een wedstrijdformulier moet invullen, zoals leiders, coaches, aanvoerders en scheidsrechters:

Vanaf dit seizoen (2017/2018 dus) stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. De Wedstrijdzaken-app is te vinden in de Apple store en de Google Play store.

De voordelen van werken met deze app:

Voordelen van het mDWF zijn dat de huidige spelerspassen worden vervangen door digitale spelerspassen, die je gemakkelijk kon kwijtraken of vergeten. Elftalbegeleiders hebben die spelerspassen met de app altijd op hun telefoon bij zich en dat geldt ook voor het wedstrijdformulier.

Ook de scheidsrechters hebben het relevante wedstrijdformulier altijd op zak en dat geheel is, volgens de KNVB, minder tijdrovend voor alle vrijwilligers die bij het mDWF betrokken zijn.

Naast de elftal- en teambegeleiders (teammanagers in termen van de voetbalbond) en scheidsrechters, hebben ook aanvoerders en Wedstrijdsecretarissen toegang tot het mDWF.

Informatie over de wedstrijdzaken-app (onder andere een instructiefilmpje) is te vinden bij de KNVB, klik HIER.

Het zal misschien even wennen zijn en er zijn wat opstartproblemen, maar na een paar weken zullen we hier waarschijnlijk de voordelen van inzien. De Seniorencommissie en Jeugdcommissie (via de coördinatoren) van SDOB zorgen voor extra ondersteuning.