Hoofdsponsor

Dirk de Waart

WILT U MET UW BEDRIJF OF MERK OOK PROMINENT IN BEELD?


Website mede mogelijk gemaakt door

WebWaterland.nl

Kleuterinstuif 6 september

30-8-2017

Beste ouders met kleuters,

Woensdag 6 september organiseert SDOB de jaarlijkse instuif voor de allerkleinsten voetballers/sters: de SDOB Mini’s. De SDOB instuif is een mooie mogelijkheid om kennis te maken met voetballen voor jongens en meisjes tot ca. 6 jaar. En dat is hartstikke leuk. Hieronder vind je meer informatie vanuit de organisatie.

Als je kind is geboren in 2011, 2012 of 2013, dan mag hij of zij meedoen met mini-voetbal! Voor deze toekomstige talentjes wordt er wekelijks op de woensdagmiddagen een leuke training georganiseerd op de voetbalclub van Broek in Waterland, SDOB, onder leiding van enthousiaste trainers. Na enkele maanden trainen kan uw kind op zaterdagen meedoen met speelse wedstrijdjes “om des Keizers’ baard” in de regionale Mini Competitie. Om de beurt spelen we uit en thuis tegen kids uit de zelfde leeftijd van andere clubs. Zo kunnen kinderen op een leuke manier en in teamverband leren omgaan met sporten, spelen, winnen en verliezen. Dit jaar deden er bijna 40 kids vol enthousiasme mee.

Wilt u kijken of voetbal ook voor uw kind een leuke sport is? Kom dan naar de vrijblijvende proeftraining op woensdag 6 september om 14 uur. We spelen op het achterste kunstgrasveld. Deze uitnodiging geldt expliciet ook voor meisjes! Er zijn al heel veel enthousiaste, voetballende meiden bij onze club.

Meedoen?
Stuur dan even een bericht aan Thomas Koster via thomaskoster@hotmail.com

We kijken er naar uit om de nieuwe kinderen te verwelkomen!