• 2 juli 2022: Noord-Zuid Derby is back!

  • Twee jaar op een droogje, maar in 2022 wordt hij weer gespeeld: de Noord-Zuid Derby, de jaarlijkse sportieve clash tussen de voetbalvaders van beide kanten van de N247. Aftrap om 16.00 uur, veld 2.

    Er wordt weer flink gelekt vanuit de organisatie, ook dit jaar blijft er niks geheim. Wij citeren:

    Aangezien de meesten van ons hun Puma Spa Kings of de Quick Edo Ophofs al sinds dat virus niet meer uit het vet hebben gehaald, is het tijd voor een zomers samenzijn. Met ballen, mooie gasten, een bbq op niveau van een van Broeks beste chefs Lucky Luuk Langendijk en een bonte verzameling zonnige vrouwen en kinderen om het Bona plaatje compleet te maken. Zaterdag 2 juli dus. We spelen een potje volgens de inmiddels bekende regels om ons daarna te laven aan elkaar heldenverhalen over die pass over 70 meter of die sublieme Panenka. Bier helpt daar goed bij, daar zorgt castellijn Dirk de Waart voor. De rest is aan ons! Gezellig mannen, hebben jullie gemist 💚💚 Graag even aangeven met hoeveel je komt! Tot ZATERDAG 2 juli!

    Natuurlijk wordt de Derby ook dit jaar weer opgepikt door de media. Klik op de terugblik hieronder (credits: Chris Diaz):

    Media kijken terug op historie Noord-Zuid Derby